A Paul Scanlon sztori 1.

Paul Scanlon első élménye azzal kapcsolatban, hogy az élete nem a saját kezében van, akkor esett meg vele, amikor már gyermekei voltak és Észak-Angliában élt családjával egy önkormányzati bérlakásban. Kétkezi munkákat végzett, de nagyon nem találta a helyét – azt érezte, hogy többre hivatott.

Egy reggel, mikor teát főzött a konyhában, valami zajra lett figyelmes a ház előtt. Kinézett az ablakon és balra észrevette, hogy valaki a háznak döntött létrán festi a falat – sárgára.

Már előtte is sok feszültséget okozott benne, hogy mennyire benn vannak ragadva a saját élethelyzetükben, de valahogy ez volt az utolsó csepp, ami elindította az egész életének megváltoztatását.

A konyhából egyenest a hálószobába ment a feleségéhez és magából kikelve kiabálta, hogy ” Még azt sem én döntöm el, hogy milyen színű legyen a házunk… egy idegen az én kérésem nélkül jön és sárgára festi a házat, ahol élünk!”

Mindenkinél más ez a pont az életben, neki ez volt az.Az, hogy mi lett ebből a konklúzió, a következő blogbejegyzésben olvashatjátok. Mindenesetre Paul Scanlon vendégünk lesz Április 24-én a Tágas Tér Konferencián. És a háza valószínűleg nem sárga.:)