Paul Scanlon

PAUL SCANLON A TÁGAS TÉR KONFERENCIA FŐ ELŐADÓJA LESZ ÁPRILIS 24-ÉN
Megnézem a konferenciát!

Ki Paul Scanlon?

Paul nyilvános előadóként 30 éve tanít és mentorál embereket világszerte. A non-profit szektorban való 3 évtized eltöltése után, Paul sikeresen újraalkotta magát és trénerként elindította az élő és online Kommunikációs Mesterkurzust, Vezetőképzést és Személyi Fejlesztés programokat.

Paul három vezérfonala: Kommunikáció, Vezetés és az Emberek Kiteljesedése. Kihívása a komplex dolgokat egyszerűvé tenni. Szenvedéllyel hiszi, hogy sorrendben fontosabb embereket nagyobbá tenni, mint az eredményeket növelni. Ez, és ösztönös tehetsége, hogy mások szemszögéből fejezze ki magát, nagyon különleges kapcsolatot hoz létre hallgatóságával és követöivel szerte a világon. Gyakorlatiassága nagyon érthetővé teszi mondanivalóját.

Paul hiszi, hogy mindenkiben ott lakik a nagyság és tudja, hogy legtöbbünknek szüksége van egy jól kiválasztott mentorra vagy coach-ra, hogy ezt felfedezze. Életének jelenlegi szakaszát arra szánta, hogy vezetőknek és szervezeteknek segítsen egy folyamatosan felbomló és újraépülő kultúrát létrehozni, hogy progresszívek maradjanak, és ne ragadjanak bele önmaguk régi változataiba.

Élőben évente tízezrekhez szól, online pedig milliókhoz a különböző közösségi médiáin keresztül.

paul scanlon

Vezetéséről

„Az, ahogyan most gondolom, hogy mit jelent ‘vezetni’, nagyon különbözik attól, ahogyan 30 évvel ezelőtt gondoltam. Régen számomra sokkal inkább titulusokról és pozíciókról szólt. Most sokkal inkább hatásgyakorlásról; hatással lenni emberekre és helyzetekre egy jobb eredmény érdekében.A vezetés értékadás. Nem csak az, hogy elfoglaltál egy pozíciót, hanem terhet hordozol és megvilágítasz egy utat.

A vezetés gyakorlati S működés centrikus. A vezetésnek semmi köze életkorhoz, nemhez vagy háttérhez. Ebből kiindulva nagyon sok vezető van körülöttünk ami jó hír Valószínűleg te is egy vagy közülük!”

Kommunikációról

„A legnagyobb hiba, amit a kommunikációval kapcsolatban elkövethetünk, azt gondolni, hogy már megtanultunk mindent róla. 30 éve kommunikálok nyilvánosan, de még mindig rengeteg mindent tanulok. A minőségi kommunikáció folyamatos munkát és javítgatást igényel, magától nem fog fejlődni.

A jó kommunikáció mindenhol nélkülözhetetlen, marketingben, szervezetépítésben, prédikálásban, írásban vagy akár a személyes életünkben. A nyilvános, széles körű kommunikáció az, ahogyan én kifejezem magam, és bár van, aki azt gondolja, hogy a digitális korban ez hanyatló művészet – én ezzel nem értek egyet.

Ha egy előadást jól csinálnak, az lehet ugyanolyan lélegzetelállító hatású, mint egy híres festmény a falon vagy egy szobor a talapzaton. Elköteleztem magam arra, hogy embereknek segítsek a kommunikációjuk segítésében, főleg azoknak, akik elhívásuknak érzik, hogy valamilyen formában széles közönségnek adjanak elő.”

Emberek építéséről

„Az emberek Isten legjobb ötlete, én soha nem nagy szervezeteket épitek, hanem nagy embereket. Megfigyeltem, hogy a nagy emberek nagyobb és magabiztosabb életet élnek. A nagy emberek nagyban gondolkoznak, és nagy dolgokat remélnek, nem úgy, mint a szűklátókörűek. A nagy emberek nagylelkűek, kevésbé önzőek és általánosságban boldogabbak. Bármely szervezetnek az emberek a legfőbb forrása, mégis sokszor ebbe fektetnek a legkevesebbet.

Ha az embereket belülről erősítjük meg, akkor kívül olyan dolgokat fognak építeni, amelyek reflektálnak a belső erejükre és minőségükre. Minden a világban az emberek belső világából indul ki.”